Ons stappenplan

Indien u Bouwbedrijf Van der Hoek inschakelt voor een offerte, dan kunnen we volgens een vast stappenplan aan de slag gaan. Dit werkt vaak wel zo prettig, voor u en voor ons. Het traject is tot en met het uitbrengen van de offerte geheel vrijblijvend, tenzij met u is afgesproken dat we een architect inschakelen. Hierdoor weet u exact welke kosten de voorgestelde nieuwbouw of verbouwing zijn met zich meebrengt.

Fase 1: overleg
Bouwbedrijf Van der Hoek komt bij u langs en spreekt met u de nieuwbouw of aanpassing van uw bedrijf of woning door. Uitgangspunt in het gesprek zijn uw wensen.

Fase 2: ontwerp
Bouwbedrijf Van der Hoek kan een ontwerp maken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we in overleg met u een architect inschakelen.

Fase 3: offerte
Wanneer u ons ontwerp heeft goedgekeurd, dan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op. Alle kostenposten worden hierin meegenomen. Op basis van de offerte kunt u besluiten ons in te schakelen voor de nieuwbouw of aanpassing van uw bedrijf of woning.

Fase 4: bouwplan
Indien u akkoord bent met de afgesproken prijs, dan wordt er een bouwplan opgesteld. Indien er een bouwvergunning nodig is, vragen wij die voor u bij de gemeente aan.

Fase 5: de bouwfase
Een goede bouwbegeleiding vinden wij bij Bouwbedrijf van der Hoek enorm belangrijk. Tijdens de bouw gaan we uit van uw wensen en zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar en regelmatig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Bij ons geldt altijd: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Geheel vrijblijvende offerte